Известие

Collapse
No announcement yet.

Водач на задното стъкло

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Водач на задното стъкло

Счупи ми се пластмасовия водач на задно ляво стъкло. Някой има ли идея откъде мога да го купя, защото в официалния сервиз не е нужно да обяснявам, че ми искат пари като за нова врата.

http://clubalfaromeo.com/forum/showt...E2%EE%E4%E0%F7

мисля, че тук ще намериш каквото ти трябва
    AR 166 2,4 ЖТД Волво 460 1,9 ТД, Волво 460 1,7 I ех, Браво 1,4 12V ех, Ланча Y 1,4 12V ех, Пунто 1,1 6 speed ex, Пежо 106 ех и първата ОРел кадет 1,6 печка - "карабина" - с манивели по вратите и вЪлнен салон

Comment

Много благодаря.

Comment

Първоначално публикувано от Joro_bayern Покажи съобщение
        Счупи ми се пластмасовия водач на задно ляво стъкло. Някой има ли идея откъде мога да го купя, защото в официалния сервиз не е нужно да обяснявам, че ми искат пари като за нова врата.
        Има такива в едно магазинче в Горубляне. Наскоро си купих от там. Струваше към 15 лв. Ако те интересува ще ти дам по-точни координати.

PS: Това е мястото. На единия ъгъл е магазинът а на другия има автомивка.

Съветвам те да видиш първо в какво състояние ти е гумената втулка, която стои в отвора на стъклото, и в която влиза шипа на въпросния пластмасов детайл. Аз късно видях, че при мен е скъсана и не ми се занимаваше да се връщам да я търся. А тя е важна, защото създава елестична и мека връзка между механизма и стъклото. Ако я няма, усилията се предават на твърдо и може новата пластмасария пак да се счупи.

И обезателно намажи с грес металната част, по която се води пластмасовият детайл.
        Last edited by ecotronic; d.m.y г., 13:29.

159 1.8 MPI
        166 2.0 TS (ex)

Comment

Да ползвам темата.
          Този водач същият ли е като на 156 1,8 ?
          Водачите на предната и задната врата различни ли са?
          Alfa Romeo 1.8 TS `98
          sigpic

Comment

Първоначално публикувано от svetlastf Покажи съобщение
            Да ползвам темата.
            Този водач същият ли е като на 156 1,8 ?
            Водачите на предната и задната врата различни ли са?
            различни са. Различават се и водачите отпред и отзад. Тези пластмасовите са само отзад- за които говорят колегите. Отпред е цял механизъм и отделно водач няма - за водач служи рейката която държи стъклото.
            sigpic
            Живота е компот и всеки се бори за слива във него.
            АЛФА РОМЕО 156 1,9 JTD предишна
            АЛФА РОМЕО 166 2,4 JTD сегашна 150p.s. 2003г

Comment

Жалко,
              имам здрава предна машинка със счупен пластмасов водач подобен на този от снимките. Реших, че може да я възстановя.
              Alfa Romeo 1.8 TS `98
              sigpic

Comment

Working...
              X